Foto’s kopen

 

Hoe werkt het?

Je bent tijdens een evenement gefotografeerd door Rutger Lamers? Of je kinderen, familie of vrienden staan op de foto? Bestel direct een kwalitatief hoogstaande afdruk. Leuk voor jezelf, of als cadeau voor je vrienden!

 

Bestellen

Kies hieronder de map van het evenement, kies de foto(‘s) en het formaat. De prijs, verzend- en orderkosten worden in de winkelwagen vermeld. Uiteraard ontvang je de afdruk zonder de witte teksten die op de website over de foto zijn geplaatst. Sommige foto’s kun je tegen betaling downloaden.

Betaling

De betaling gaat via de site OYPO.nl
Je kunt eenvoudig betalen met een overschrijving via elektronisch bankieren, iDEAL of een overschrijvingsformulier. Ook betalen met Visa, Mastercard of PayPal is mogelijk. Nadat je de bestelling hebt geplaatst, zie je direct de betalingsmogelijkheden. Je ontvangt ook een bevestingingsmail met alle informatie.

 

Levering

Je kunt eenvoudig controleren of wij de betaling hebben ontvangen en of de foto’s zijn afgedrukt en verzonden. Dit doe je door op de link in de bevestigingsmail te klikken.
Wanneer de betaling is ontvangen en wanneer de bestelling is verzonden, ontvang je ook een e-mailbericht. Na de ontvangst van de betaling heb je de foto’s in je bezit.